Апел за помош на Марија Николовска

21

Преземено од фб.

Марија Николовска има потреба од финансиска помош за операција во Клиника Жан Митрев. Таа боледува од тенки и кршливи коски кои ја довеле до инвалидност од 80 %.
Потребно е да и се вгради вештачка коска, но операцијата чини 4000 евра, сума која семејството само не може да ја покрие.

Можете да донирате на трансакциската сметка 500800017879609 Стопанска Банка а.д. Битола на име на Марија Николовска

IBAN MK07500080013505721

Донации преку мрежата на Телеком: 070 143-183

Донации преку мрежата на ВИП/ОНЕ: 077 143-481

Да помогнеме.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од љупчо, на Одговори

    Почитувани,објавата за Марија Николовска се гледа била еднаш објавена на 25 ноември,2016 година https://www.donacii.mk/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-marija-nikolovska/ дали навистина не се собрани донации од 4000 евра пред една година?нормално и природно е да имам сомнеж,од друга страна знам колку тешко е да се соберат пари..ве замолувам да ми дадете некое објаснување околу оваа објава…немам никакви замерки околу вашата страна,донирам и постирам,би благодарам однапред

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Почитуван Љупчо, директно контактиравме со Марија и не извести дека лани е направена интервенција на десната нога, а сега е потребно да се направи интервенција и на левата нога. Ви благодариме за пораката. Секое добро.

  3. Објавено од љупчо, на Одговори

    Ви благодарам за информацијата и разбирањето.