Апел за помош на Марија Андонова

11

Марија Андонова веќе 7 години има неподвижна десна рака , како последица од масивно мозочно крварење. Сите досегашни третмани за подобрување на сетилноста на раката не вложиле со резултат.Единствено решение за Марија да може полесно да функционира е да и се вгради протеза на раката. Таа треба да се вгради на клиника во Берлин , а чини 430000 денари. Да помогнеме!

Телефонски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-131

Телефонски број за донации од мрежата на А1: 143-486

Со секое јавување, се донираат 100 денари. Хуманитарна сметка 300001000026192 – Комерцијална банка

Превземено од Фондација Телеком, ВИП и fokus.mk

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење