Апел за помош на малиот Марко Тодоров

6

Пријатели,

Нашиот шестмесечен син Марко има вродена срцева мана, дијагностицирано му е VSD (меѓукоморен дефект) за кое е потребно операција која треба да се изврши во Република Бугарија на 14.05.2018 година. Операцијата изнесува 13.800 евра, сума која ние без Вашата хуманост не сме во можност да ја обезбедиме. Поради горенаведенот ВЕ МОЛИМЕ да ни помогнете сега кога ни е најпотребно и со Вашата донација заедно да му овозможиме на нашиот син шанса за подобар живот и безгрижно детство.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ !!

Донациски броеви

ВИП.Оне 143-464

Телеком 070/143-454

Донациска сметка

210-7000006454-77

НЛБ Банка


Превземено од Twitter

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење