Апел за помош на Николија Динова

7
Малата Николија Динова (9 месеци), од Неготино има porenzephaler дефект на десната страна од мозокот и мозочни грчеви кои од ден на ден се се почести. Taa веќе е во Германија каде подлежи на третмани, но истите чинат 11000 евра, сума која семејството не може само да ја обезбеди.

Потребна е нашата помош за да и помогнеме на малата Николија !

Донирајте на телефоните

 • 143-461 за корисници на Оне.ВИП
 • 070 143-404 за корисници на Телеком

Сметка за донација:
200001907750984
IBAN: MK07200003219056639
Swift: STOB MK 2X
Трајче Динов

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

 1. Објавено од ВИПбројче, на Одговори

  Ѓоко Коколански 143 464 до 03.01.2018
  https://www.vip.mk/donacii/broevi-za-donacii

 2. Објавено од ВИПбројче, на Одговори

  бројчево подолу беше пастирано по грешка од овде
  https://www.donacii.mk/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-gjoko-kokolanski/