Апел за помош на Маја

7

Маја живее сама и моментално се соочува со здраствени и финасиски искушенија. Поради здраствени проблеми не може сама да излегува надвор, а неопходно е да се направат дополнителни испитувања во Ремедика за утврдување на точна дијагноза, која подолго време не може да се одреди. Има проблеми со дигестивниот систем, тироидна жлезда, истегнати лигаменти поради што не може да се движи.

Потребни и се пари за лекови, храна и медицински испитувања.

Потребни лекови се :
Tbl. Alvolamide a 250 mg 2×1…caps.
Bulardi 1×1
Pulvis Liposten 1×1
Tbl. Syllimarin ..
tbl. Diazepam 5 mg..
Ventolin sprej…
2 Lineks forte,
2 Kapki za nos Nozetal, Eksodoril1% 2 Seldiar 2mg, Atoris 20 mg; GasroGuard; Septolete; Thyrozal 5 mg

Транасакциска сметка за донации:

210-5015893203-14
NLB Tutunska banka,
AD Skopje
Маја Јанушева
 Devizna smetka: Januseva Maja, Skopje, Macedonia IBAN CODE:MK07210501589320314 Bank Name:NLB Banka AD Skopje Bank adress:Bull.Mother Teresa no. 1, 1000 Skopje, Macedonia SWIFT TUTNMK22

 

 

WU adresa zmay@cadis.net.mk

Western Union Skopje: Maja Januseva, Skopje

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење