Апел за помош на Љупка Велјановска

6

Возљубени наши сограѓани:

Да помогнеме да се соберат средства за девет годишната Љупка Велјановска од Битола

Телефон за донации преку мрежата на А1 143-467

Телефон за донации преку мрежата на Телеком 070 143-130

Малата Љупка има целебрална парализа, а како последица на тоа доби и епилептични напади.
Најновите испитувања покажале дека сѐ се случувало заради недостаток на кислород во мозочето. Оваа година, се отвори надеж за семејството дека со операција во Турција е можно малата да ја победи болеста.

Во името на милоста и љубовта, кои на сите ни се потребни, и кои ги добиваме само кога ги даваме, да подариме надеж, утеха и радост на ова семејство.

Контакт:
Клодиана Велјановска
Тел: 078 300 798

Трансакциона сметка:
200002785092704
Стопанска банка – АД. Скопје

Ви благодариме.

 

Превземено од фб.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење