Апел за помош на Љупчо Петрушевски – Бубе ИН

5

Бубе поради преголем ангажман околу својата работа и низа стресови, се соочи со голем пад на имунитетот поради што доби воспаление на мозокот – енцефалитис. После тешкиот период на болеста и долгото опоравување, како и огромните трошоци за лекување, на Бубе му се потребни средства за да може „да ја врати магијата во рацете“ на големиот мајстор, како што велат неговите колеги.

Како последица од третманите со кортикостероиди потребно му е вградување имплант во рамотото, зафат кој треба се плати 20.000 евра.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации (корисници на Телеком): 070 143-193

Телефонски број за донации (корисници на Оне.ВИП): 143-488

 

Преземено од ubavinaizdravje.mk и фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење