Апел за помош на Љубица Живковиќ

0

Да ѝ помогнеме на Љубица Живковиќ. Таа боледува од карцином на белите дробови. Првично е лекувана на Детската клиника, но семејството решава лекувањето да се продолжи во приватната болница „Систина”. Сумата која е потребна се 6295 евра.

Да бидеме хумани и да донираме, да помогнеме Љубица да има безгрижно детство.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-177

Сметка за донација: 300001000026580
Комерцијална банка
Целна дознака: Донација за Љубица Живковиќ

Преземено од batali.net и Телеком.

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење