Апел за помош на Кристијан Андреев

7

Преземено од Фондација Телеком за Македонија  ВИП  и фб.

Кристијан Андреев е дете на 14 годишна возраст кое боледува од потешка форма на аутизам проследена со епилептични напади. За подобрување на неговата состојба потребно е да замине на третмани со матични клетки во Турција. Сумата која е потребна се 38600 евра.
Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком 070 143-161

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП 143 463

Жиро сметка на име на Кристијан Андреев 210-7000006478-05 за Македонија и IBAN CODE MK 07210501699259629 SWIFT TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE – Цел на дознака: Донација за Кристијан

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење