Апел за помош на Кристијан Андреев

0
Да му помогнеме на Кристијан Андреев. Тој е младо момче кое има повреда на колкот и мора да се оперира. Семејството одлучува интервенцијата да се изведе во Турција, со метод на калемење на коската.
Сумата која е потребна е 10 000 евра.
Да помогнеме.

Број за донација

070 143-125 (Телеком)

077 143-464 (A1)

Сметка за донација

210-7000006478-05
НЛБ Банка

За донации од странство

IBAN CODE MK 07210501699259629
SWIFT TUTNMK22

Отворен е и профил за донации на GoFundMe.

Преземено од Телеком, А1 и www.femina.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар