Апел за помош на Киро Стефанов

4

Киро Стефанов боледува од тумор на мозокот. За подобрување на неговата состојба потребна е операција на клиниката во Скопје но и дополнителни средства околу лекувањето и лековите.

Да помогнеме како што сме помогнале многу пати до сега!

Донирајте со повик на бројот 070 143-183 (за корисници на Телеком)

Превземено од фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење