Апел за помош на Кире Главинчевски

10

Преземено од ВИП и фб.

Кире Главинчевски (30 години) од Битола татко на едно дете и сопруг, во 2013 година доживеал несреќа при скок во вода и од тогаш е неподвижен, во инвалидска количка. За да се подобри неговата состојба последна надеж има со трансплантација на матични клетки во рбетниот столб во Центарот за трансплантација на матични клетки во Панама ( Stem Cell Institute Panama https://www.cellmedicine.com/). За таа операција се потребни финансиски средства кои Кире и неговото семејство не можат да ги обезбедат, па затоа ве замолуваат за ваша помош за исполнување на неговиот сон и сонот на неговото семејство, повторно да го видат на нозе.

„Однапред Благодарам за помошта.
Со почит
Кире Главинчевски“

Донации преку мрежата на ВИП/ОНЕ 143-471
Донации преку мрежата на Телеком 070 143-108

Жиро сметка
210-7000006469-32 NLB Banka
Девизна сметка
Kire Glavincevski
Ul.Car Samoil Br.140/2-6 Bitola
IBAN Code MK07210501609611550
Bank Name NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address Majka Tereza br.1
Country MAKEDONIJA
SWIFT TUTNMK22

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење