Апел за помош на Кире Ангелевски

9

Kире Ангелевски боледува од мултиплекс склероза. За подобрување на неговата состојба потребно е да замине на третман со матични клетки во Швајцарија. Сумата која е потребна се 21658 евра. Третманите со матични клетки не се финанисрани од Фондот за здравствено осгурување, бидејки станува збор за алтернативно лекување.

Да му помогнеме на Кире со донација на телефонскиот број 070 143-137 за Телеком корисници и  143-465 за А1 корисници

Може да донирате и на трансакциска сметка број 200002707342354 на име Митра Ангелевска.

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и фб

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење