Апел за помош на Јована

4

Јована боледува од болест на штитната жлезда и поради тоа треба да замине на третмани во Швајцарија.

На семејството му е неопходна нашата помош…. Да помогнеме!

Донации на телефонскиот број 070 143-113 за корисници на Телеком

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Mihail, на Одговори

    Dali se sobrani parite i dali moze da se donira ako ne si korisnik na telekom?

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Почитуван Михаил, во моментот има активен донациски број само за корисници на Телеком.