Апел за помош на Јована Станковска

5

Јована Станковска треба итно да замине на третман со матични клетки  во Кина. Третманот чини  21 000 евра, сума која семејството не може само да ја покрие.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации за Јована:
143-482 (корисници на мрежата на ВИП/ОНЕ)

Или со донација на сметка
300 0910000018 89
Комерцијална банка АД Скопје

Преземено од ВИП/ОНЕ и фб

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење