Апел за помош на Јован Трајков

9

На тригодишниот Јован Трајков од Кавадарци итно му е потребна финансиска помош за престојната операција на клиника закажана за 30 јули.

Јован е дете со посебни потреби. Дијагнозата на Јован е hidrocefalus meningitis. Од силна болка во главата и нозете на Јован му претстои операција на тестисите кои се потполно влезени во каналите. А наскоро му претстои и четврта операција на главата, па вежби и третмани во Ниш.

Неговата невработена самохрана мајка не може финансиски тоа да му го овозможи. Бидете хумани и уплатете на трансакциска сметка број 210 5016441647 93, Марија Трајкова, НЛБ банка.

Превземено од фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење