Апел за помош на Јован Коцев

7

Joван Коцев е малечко дете кое веќе се бори со тешкотиите кои ги носи животот.

Тој боледува од хипоспадија, вродена аномалија на половиот орган. Итно е потребна операција во Белград, Србија, но сумата коа е потребна, 5730 евра, е голема за неговото семејство.

Да донираме со повик на

070 143-181 (за корисници на Телеком)

143-474 (за корисници на ВИП)

Да помогнеме!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење