Апел за помош на Јосе Ќајев

20

Јосе е 40 годишен татко на 7 годишна ќерка, социјален случај, а згора на тоа се соочува со карцином на цревата кој веќе метастазира поради што му е неопходна интервенција во клиниката УМБАЛ Александровска ЕАД Софија за која се потребни околу 5.000 евра.

Да помогнеме, неговиот живот е во наши раце!

Да донираме на сметка
270 7000005817 55
На име на Иванчо Ќајев
Во Халк банка АД Скопје

Или со донации на девизната сметка
Ivanco Kajev
s.Stojakovo Gevgelija
MK07270100042830008
Halk Bank AD Skopje
SWIFT EXPCMK22

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

6 коментари

 1. Објавено од igor, на Одговори

  telefoni od vip!

 2. Објавено од Timot na Jose Kajev, на Одговори

  Naskoro ke ima se
  nedelava koj doaga ke se potrudime pocituvan Igor
  i nie se nadevame naskoro da zavrsi i toa

 3. Објавено од Emil, на Одговори

  Uspehh druze moj
  Da mi ozdravis po brzo
  Donirajte pomognete mu na drugar mi
  Pozdrav

 4. Објавено од Ivanco, на Одговори

  Pomognete donirajte….
  Zivotot e vo vasi race na Jose
  Odnapred vi blagodarime

 5. Објавено од Катица, на Одговори

  Донирајте за да спасиме животот
  Помогнете му за малата ќеркичка да расти со својот татко
  Донирајте за Јосе
  За да продолжи понатаму да се радува на животот

 6. Објавено од Zoran, на Одговори

  JAVNO VE ZAMOLUVAM
  DONIRAJTE ZA COVEKOT
  JA ZNAM OVAA BOLEST BRAT MI GO UBI
  RETROPERITONEUM CANCER MOZE SEKOJ MIG DA GO UBIE DA GO UGUSHI
  JAS DONIRAV AJDE I VIE ….
  POZDRAV ZORAN BEROVO