Апел за помош на Јоце Блажевски

39

Превземено од Хуманоста за Јоце не познава граници

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ЈОЦЕ ВО НЕГОВАТА БОРБА!

Да ве потсетиме сите дека ова е нашата гордост и пример за упорност и истрајност Јоце Блажевски.
Драги луѓе сите вие кои ни помагате – еве зашто го правите тоа- ЈОЦЕ ОДИ САМ со дубак после 10-тиот третман во Октомври и ќе продолжи да оди на третмани додека не ги доприми своите дози матични клетки за да може да оди сосема сам и без помош на дубакот.
Затоа тој работи напорно и се труди секој можен ден се повеќе и повеќе.

Ве молиме кој е во можност да го поддржи неговото понатамошно лекување, може да го направи тоа преку

Донациски број за донации преку мрежата на
ВИП/ОНЕ  143-466
Телеком 070 143-109

Донации на следните жиро сметки:
*Стопанска банка АД – Скопје: 200000207845578
*Комерцијална банка АД – Скопје: 300007071578620
*NLB Тутунска банка – Скопје: 210-5016352013.14
со назнака – За лекување на Јовица Блажевски во Русија

Ви благодариме на помошта

Донирајте и online на:

https://www.gofundme.com/helpjocewalk

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење