Апел за помош на Јасна Кузмановска

11

Јасна Кузмановска боледува од крацином и до сега има напревено дури 5 операции од кои : карцином на бели дробови, три операции од карцином на матка и операција на жолчка. Моментално е невработена и нема финасии за понатамошно лекување. Замолува за помош.

Да помогнеме сите заедно таму каде што помошта е навистина потребна !!!

Телефонски број за донации: 143-462 ВИП и 070 143-132 Телеком

Трансакциска сметка:  200002417432052

Стопанска банка АД Скопје

Девизна сметка: Комерцијална Банка АД Скопје— IBAN: MK07300307047505727

SWFT: KOBSMK2X

Ви благодариме !!!

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење