Апел за помош на Јасин Исмани

4

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Јасин Исмани има 7 години и чести епилептични напади. Треба да замние во Турција на предоперативни испитувања. Сумата која семејството само треба да ја покрие е 1500 евра.

Да помогнеме!

Донациски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-414

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење