Апел за помош на Јаков Топузовски

5

Превземено од ВИП

На малиот Јаков Топузовски му е потребна операција на окото во Бугарија. Потребни се 2 000 евра, а неговото семејство не може да ги обезбеди. Поради тоа ве замолуваме, да подадеме рака,

Да помогнеме!

Донациски број за донации преку мрежата на ВИП: 077 143-482

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење