Апел за помош на Ивица Станковски

4

Ивица Станковски од Куманово во сообраќајна несреќа пред 2 месеци ја загуби својата нога и за жал му беше ампутирана. Потребни се средства кои тој самиот не може да ги собере за да обезбеди протеза за ампутираната нога.
„БИДЕТЕ ХУМАНИ“ ДОНИРАЈТЕ !!
Денарска сметка : 280-119-1025207-52 на име Станковски Ивица
Девизна сметка: 280119101000001650
IBAN: MK07280119101065073; SWIFT: KRSKMK2X, Silk Road Bank AD Skopje

Донациски број за корисници на Оне.ВИП 077 143-470

Да му помогнеме на Ивица повторно да застане на нозе !

Превземно од facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење