Апел за помош на Ивица Срезоски

9

Ивица Стрезовски боледува од атаксија, атрофија на мускулите. Поради прогесивноста на болеста, семејството се решава на третман со матични клетки во Русија. Сумата која е потребна се 35000 евра. Овие третмани не се покриени од Фондот за здравство затоа што станува збор за алтернативно лекување. Да помогнеме.

Ивица е борец, но потребна е и нашата помош во неговата борба.

Да го застанеме на нозе што поскоро!

Донации преку мрежата на Телеком: 070 143-191

Донации преку мрежата на А1: 143-460

Донација на трансакциска сметка
200 0035384021 73
Ивица Срезоски

и за донации од странство
IBAN MK07 300307060987660
SWIFT KOBSMK2X

 

Превземено од фб. ,  Фондација Телеком за Македонија и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење