Апел за помош на Ивана Атанасовска

9

Преземено од фб.
После 6 години поминати во искушение со изгубен вид, со 5 операции на глава поради хидроцефалус и атрофија на очниот нерв Ивана има надеж дека може да ѝ се поврати видот барем малку ако не целосно. Потребно е да се изврши операција на очен атрофиран нерв во клиника во Русија град Уфа. Операцијата ќе ја прави др. Е Мулдашев. Операцијата ќе биде во Јануари а сега се прават подготвителните третмани во Куманово во ординацијата Ентерпрајс Д-р Томовски. Ги замолуваме сите хумани луѓе да помогнат со донација на парични сретства за да се направиме посветол животот на Ивана.

бр. Жиро сметка со донации е 210-7000006219-06 Тутунаска банка на име Ивана Атанасовска.
Донации преку мрежата на ВИП 077 143-488

Да помогнеме!

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење