Апел за помош на Ивана Алексова

0

Ивана Алексова боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да замине на лекување на клиника во Србија. Семејството не е во можност да ја покрие само сумата и затоа апелира за помош.

Еден повик и донација од 100 денари за секој од нас не е многу, но за Ивана може да значи живот.

Корисници на Телеком, јавете се на 070 143-183.

Превземено од Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење