Апел за помош на Иван Кекеновски

4

Малиот Иван Кекеновски боледува од епилепсија и церебрална парализа.

За да се подобри неговата состојба и и тој да има нормално детство, потребно е да оди на операција во клиника во Ќуприја, операција која ја прават руски лекари. Сумата која е потребна е 310000 денари.

Да помогнеме со донација на телефонскиот број 070 143-191 за корисници на Телеком.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Александар Колев, на Одговори

    Зарем немате отворено сметка за да пуштиме поголема сума