Апел за помош на Исмет Куч

1

Исмет Куч(40г)  боледува од мултиплекс склероза. Направена е операција во Белград, после што тешко се движи, има нефункционална десна рака и чести  главоболки.

Потребни се дополнителни испитувања и контрола во клиника во Белград, пари која неговата мајка  не е во можност сама да ги обезбеди.

Да подадеме рака !! Да помогнеме !!

Телефон за контакт: 078 314 803

Трансакциска сметка за донации:

300007102536558
АД.Комерцијална Банка
Исмет Куч

Девизна сметка:
02-302-0020763.2
Исмет Куч

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење