Апел за помош на Илија Петков

3

Малиот Илија Петков од Демир Капија има само 8 години а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него. На Иле му е дијагностицирана Малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра. За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле но можеме да му овозможиме шанса за побрзо опоравување.

Секој денар е добредојден…за секој од нас ситница но од сите заедно големо дело.

Телeфонски број за донации  ВИП 00- 143-461 и Телеком 070 143-117

Трансакциска сметка

210501665882802

НЛБ Тутунска Банка Ѓурѓица Петкова

Преземено: Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење