Апел за помош на Иле Илиев

6

20-годишниот Иле Илиев боледува од тумор на мозокот и мора итно да замине на операција.

Да помогнеме што побрзо да се изврши потребната интервенција!

Донирајте на телефонскиот број од ВИП – 143-479

Жиро-сметка за донација е: 210501701086818. НЛБ Тутунска банка. Дознака Иле Илиева-хуманитарна сметка.

Преземено од ВИП, фб. и emagazin.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Akademik dr Cvetinovski, на Одговори

    Jas se nafaćam da go lečam vo makedonija.neka mi se javat na 075 781000.a može da pročitate vo spisanieto ruski doktor ua moite uspesi vo lekuvanje na rak.