Апел за помош на Игор Пармаковски

0

Да му помогнеме на Игор Пармаковски.Тој боледува од Кронова болест. Поради влошената состојба, Игор самостојно решава третманите да ги продолжи во Германија на тамошна клиника. Сумата која е потребна за тоа се 28306 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-161

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-479

 

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар