Апел за помош на Христијан Стојанов

4

Христијан Стојанов има потреба од нашата помош.
Имено, тој има потреба од вградување на вештачко помагало-бионична протеза, која треба да се вгради на клиника во Виена. Сумата која е потребна се 160900 евра.
Да помогнеме!

Телефонски број за донации за корисниците на ВИП 143-485

Превземено од ВИП и Телеком

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење