Апел за помош на Христијан Пановски

8

Христијан Пановски е момче со посебни потреби, кој дополнително има проблем со едната нога и моментално не може да чекори. За да се подобри неговата состојба и тој повторно да застане на нозе, потребна е хируршка интервенција, која треба да се направи во болницата “Ремедика”. Истата чини 427000 денари.

Неговата мајка не е во состојба да ги подмири сама овие трошоци.

Да подадеме рака и да го застанеме Христијан на нозе!

Да донираме на телефонскиот број 143-478 (за ВИП корисници) и број 070 143- 161 (за Телеком корисници)!

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Оне.ВИП

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење