Апел за помош на Горазд Исаковиќ

7

Малиот Горазд Исаковиќ има проблем со колковите. Тој треба итно да замине на операција во клиника во Белград, но сумата која е потребна, за семејството е недостижна.

Затоа повторно е потребна нашата подадена рака.

Да помогнеме со донација преку:

телефонскот број за корисници на Телеком – 070 143-133

телефонскот број за корисници на ВИП/ОНЕ 143-472

Превземено од Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење