Апел за помош на Горазд Арсовски

4

Да му помогнеме на дванаесетгодишниот Горазд Арсовски, кој има проблем со видот. За да се подобри неговата состојба треба да замине на вградување на инплант на очен нерв во клиника во Русија. Сумата потребна за третманот се 6000 евра, Родителите самостојно се обраќаат до Клиника во странство за лекување. Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-181

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП: 143-485

 

Превземено од Фондација Телеком и ВИП.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење