Апел за помош на Гоки

7

Гоки е млада девојка која боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да се изврши операција на клиника во Чуприја, Србија, која чини 2850 евра.

Да и помогнеме на Гоки во исполнувањето на нејзиниот сон- здрав живот.

Да подадеме рака !!!

Телефонски број за донации 070 143-121 Телеком

Телефонски број за донации 143-467 ВИП/ОНЕ

Преземено:  Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење