Апел за помош на Гоце Марковски

31

Битолчанецот Гоце Марковски (роден декември 2003 година) беше опериран
од тумор на мозок во почетокот на декември.  Моментално е на ургентно
пост-оперативно лекување во Германија во Универзитетската Клиника во
Хале. Целокупниот износ на лекувањето е 50.000 евра поради што
фамилијата има потреба од помош која  e неопходна за покривање на сите
трошоци. Ве молиме споделете ја информацијата и во зависност од Вашите
можности, Ве молиме да донирате средства на следните сметки: 

–    Денарска
 Гоце Марковски – Битола
 ж-ро сметка 530500020219122 при Охридска банка 

–    Девизна
 IBAN: МК075 3028 0005214009
 SWIFT: OHRDMK22

Донациски број за корисниците на Телеком 070 143-122

Донациски број за корисниците на Оне.ВИП 143-487

Можете да донирате и преку следниот линк: https://www.gofundme.com/6v-help-goce-beat-tumor

Ви се заблагодаруваме на хуманоста.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење