Апел за помош на Гоце Лефков

5

Гоце Лефков има 30 години и боледува од тумор на мозокот. Поради итноста на состојбата операцијата е извршена во приватната болница “Систина”, каде Гоце продолжува со закрепнување. Сумата коај е потребна за операцијата и лекувањето се 307 000 денари. Гоце како невработен нема здравствено осигурување и не се обратил за лекување во државните болници. Да помогнеме.

Донациски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-424

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Вип

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење