Апел за помош на Ѓулу

8

Преземено од Коалиција Боите на животот

Ѓулу со нејзините родители е на одделот за детска хематологија и потребна им е парична помош.
Нејзините родители немаат фејсбук ниту пак мобилни телефони кои поддржуваат социјални мрежи за да се стапи во контакт на тој начин со нив, затоа ние ќе се потрудиме на овој начин да им помогнеме колку можеме заедно со сите вас.
Храна не е потребна бидејќи е на специјален режим на исхрана, исто така не е потребна и облека.
Сите хумани граѓани кои сакаат да помогнат со парични средства, тоа може да го направат преку нашата жиро сметка, со назнака „Донација за Ѓулу“
Сите собрани парични средства ќе бидат донирани на родителите на Ѓулу.

Art Life при NLB банка:
Жиро сметка: 210066095110113

Ви благодариме од сè срце <3
Ве молиме споделете го овој пост заедно со текстот како би можеле да го видат повеќе луѓе.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење