Апел за помош на Ѓорѓе Џонов

0
29- годишниот Ѓорѓи Џонов од Пирава, Валандово е наш фудбалер, кој е пред  најголемиот предизвик во својот живот, во битка со болест за која е неопходно итно лекување во Турција.
За лекувањето на Џонов се неопходни 100.000 евра, средства кои во моментов ги нема на располагање, поради што голем број наши сограѓани се повикуваат да  се активираат во трката со времето за собирање на финансиските средства.
Да помогнеме.
Бидете хумани и со јавување на телефонските броеви: A1-077 143-460  и T-Mobile-070 143-113, донирајте 100 денари за ЃОРЃИ!
Можеме и ќе успееме за Џонов. 

Средства може да се донираат и на следната банкарска сметка:

Ѓорге Џонов

Жиро сметка за донации: 200-0023348140-48

Стопанска Банка А.Д.

11 Октомври

1000 Скопје

ДЕВИЗНА СМЕТКА:

МК07200003801913052

SWIFT: STOBMK2X

Можете да донирате и преку следниот линк: https://www.gofundme.com/f/39kpq?utm_source=facebook&fbclid=IwAR0wi86vo3OZSIGvC4GVquP8QmVe2JFMPIN3embZoUkAO6OFNSM8GxSjHQ0

Преземено од Телеком, А1 и gofundme.com.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење