Апел за помош на Ева Крстаноска

7

Малата Ева Крстаноска од Охрид веќе една година се бори со многу редок вид на леукемија. Во моментот состојбата и е влошена поради што неопходно е под итно да заминат на операција во Германија.

Фондот за здравство покрива дел од износот, остатокот треба да го обезбеди семејството, за што им е потреба нашата помош.

Да донираме на 070 143-116 (за корисници на Телеком) и 143-502 (за корисници на Вип).

Превземено од Телеком и Вип.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење