Апел за помош на Емри Бислими

2

Преземено од Фондација Телеком за Македонија

Емри Бислими мора итно да замине во Турција на трансплантација на бубрег. Сумата која е потребна изнесува 23000 евра.
Да помогнеме!

Телефонски број за донации (од мрежата на Телеком) 070 143-177

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење