Апел за помош на Емилија Х. Костовска

4

Емилија има 38 години и боледува од „дилатациона кардиомиопатија“. Нејзиното срце е слабо и потребно е да се направи трансплантација на срце.

Поради тоа потребни се предтрансплатациски испитувања, кои се прифатени во КБЦ Загреб на 6 ти февруари, но чинат 5400евра кои за жал поради влошената здравствена состојба и предходните многубројни лекувања Емилија не е во состојба да ги обезбеди.Овие испитувања ѝ носат надеж и можност за трансплатација на срце и продолжување на нејзиниот живот.

Да помогнеме.

За сите хумани лица,
БРОЈ ЗА ДОНАЦИЈА :
ЗА А1: 143-485
За Телеком : 070 143-120
Трансакциска сметка : 200002731961148 Стопанска банка

Превземено од фб.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење