Апел за помош на Елизабета Трпковска

0

Елизабета Трпковска, 49 годишната сопруга и мајка на 3 деца е хроничен пациент на дијализа. Поради влошување на состојбата од коронавирусот таа е итно преместена во Систина.

Нејзиното семејство не е во можност да ги покрие високите трошоци, па замолуваат за помош.

Да покажеме колку сме хумани!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-137

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-502

Можете да донирате и преку следниот линк: gofundme.com

Трансакциска сметка за донации ТУКА.

Преземено од фб и kurir.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење