Апел за помош на Елизабета Панова

0
Елизабета Панова која беше позитивна на вирусот КОВИД-19 изминатите 3 недели ги помина на инфективната клиника, а поради компликации од вирусот и без подобрување изминатите неколку денови е префрлена во Систина каде е веднаш приклучена на респираторна машина. При самиот прием фамилијата исплати 5000€ а за секој нареден ден од престојот на респиратор уште по 1000€.Додека пак деновите кога нема да биде на распиратор ќе чинат 500€. Во овие тешки времиња секоја помош е добредојдена па затоа е отворен број за донации на кој би можело да се донира
Броеви за донации:
А1- 143 505
Т-мобиле- 143 106
Трансакциска сметка на Горанчо Панов= 210501615213591 NLB
Да помогнеме.
Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење