Апел за помош на Елизабета Бабунска

0
Да и помогнеме на Елизабета Бабунска. Таа боледува од канцер на желудник. По извршената операција кај нас на клиника, потребни се понатамошни хемотерапии и радиотерапии кои семејството самостојно решава да се изведат во Турција.
Износот кој е потребен се 37000 евра.
Да помогнеме.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-144
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-463

Преземено од Телеком и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење