Апел за помош на Елифе

11

Малечката Елифе има вродени аномалии на лицето кои и пречат во нормалниот развој на говорот.

Таа треба да замине на операција во Белгија бидејќи со хируршката интервенција би се направиле одредени корекции.

Да помогнеме!

Донирајте на телефон 070 143-153 (за корисници на Телеком)

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење