Апел за помош на Драгица Јованова

6

Драгица Јованова е невработена, а за еден месец ќе мора да се исели од местото каде што престојува. Потребна и е храна, сместување и работа.

Секоја помош е добредојдена !!!

Сметка за донации:

370000027607683

Контак телефон:  077-536-738

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење