Апел за помош на Драган Ристов

0
Да му помогнеме на Драган Ристов. Драган Ристов има 47 години, татко е на две деца, боледува од вирусот Covid 19. Поради многу тешката здравстевна состојба, семејството решава лекувањето да се продолжи во приватната болница „Жан Митрев”. Тековните третмани кои треба да ги прими чинат 732000 денари.
Да подадеме рака.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-130
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-502

Сметка за донации 300087019209480 Комерцијална банка на име на неговиот брат Ангелко Ристов. Телефонски број за контакт 070 670 501.

Преземено од Телеком, А1 и skopjeinfo.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење