Апел за помош на Димитар Дојчинов

16

Да му помогнеме на Димитар Дојчинов. Тој боледува од мускулна дистрофија и под итно мора да замине на третман со матични клетки во клиника во Кина. Сумата која е потребна се 18000 долари.

Да подадеме рака.

Донирајте на
070 143-106 (за корисници на Телеком)
143-483 (за корисници на Оне.ВИП)

Донации преку жиро сметка:
240347107547554

УНИ Банка

Девизна сметка:
IBAN  MK07240347107547554
SWIFT UIBMMK22XXX

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Оне.ВИП

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Ване Петридов, на Одговори

    Дали постои можност да добијам контакт од неговите родители заради консултации во врска со лекувањето на Димитар бидејќи и јас имам син кој боледува од истата болест и сакаме да превземем одредени чекори за лекување со матични клетки.
    Благодарам однапред